martes, 24 de abril de 2012

El Condensador de Fluzo 1×27 – Depict

Reyes caerán. Programa culturític amb alta concentració en bestiesa i una mica de recomanacions relacionades amb llibres escrits per un hooligan cultureta, el còmic del fill afortunat d’un cuiner d’hamburgueses literàries, dos models de noies catòdiques (HBO style / ABC style) una xinxeta damunt d’un calendari per anar a sentir quatre cosetes que diu l’amic Ernesto Sevilla i alguna coseta més que ens deixem al tinteru. Però no al programa, que podeu sentir per aquestes latituds o llegir just a continuació. Enjoy!

miércoles, 18 de abril de 2012

El Condensador de Fluzo 1x26 - Depict

Mentre comencem a veure el final del programa (tard o d’hora arribaran les vacances d’estiu) seguim proposant productes de caire cultural. El millor cinema, els llibres recents més interessants o els còmics fonamentals són alguns dels protagonistes de El Condensador de Fluzo, un programa que s’emet en directíssim cada dijous, i com a prova, aquí podeu recuperar la gravació de l’últim ). Ja l’heu escoltat? Bé, doncs ara tocar recapitular amb la habitual ampliació de la informació del directe. No se nos vayan a perder. Som-hi!

sábado, 7 de abril de 2012

El Condensador de Fluzo 1×25 – Depict

Amb permís del Bob Dylan, convidat especial de la semana (ha confirmat la seva presencia al FIB), recapitulem tot el què vam parlar durant l'últim programa de El Condensador de Fluzo (sí, el que podeu sentir vía podcast). Comencem?