martes, 27 de diciembre de 2011

El Condensador de Fluzo1x13 - Depict

Si ens ho permeten els torrons i polvorons, els galets i els ‘cagatiós’, intentem fer l’últim Depict de l’any. Sí, ja sabeu, la versió per escrit i tota ben endreçadeta del programa El Condensador de Fluzo, que cada dijous, a les 20:00 i en rigorós directe, podeu seguir a Ràdio Desvern (i que podeu sentir, l’últim del 2011, directament des d’AQUÍ). Com no podia ser d’una altra manera, aquesta vegada no només trobareu un seguit de recomanacions culturals vàries (des d’anar a veure Drive a llegir Levadura de malicia de’n Robertson Davies); també farem un petit repàs del millor de l’any… i començarem a descobrir els propers hits musicals del 2012…. Comencem?

sábado, 17 de diciembre de 2011

El Condensador de Fluzo 1×12 – Depict

Dues mitges dotzenes de programes ja i preparant-nos per enfrontar les festes amb forces i valor. Abans vindrà un altre programa, el de la setmana vinent, que tindrà un puntet especial. I de moment podeu acabar de lligar els caps argumentals que us hagin quedat sueltus sentint de nou o per primera d'una llarga llista de vegades aquest darrer Fluzo 1x12. Com sempre, una mica d'assortit cultural variat, barrejat a lo totum revolutum però amb el rigor (?) que ens caracteritza. Una hora de bajenades amb fonament de la mà del Carlos i el Xavi. Al vostre servei.

sábado, 3 de diciembre de 2011

El Condensador de Fluzo 1×11 – Depict

Com, que no vau poder prendre nota de totes aquelles recomanacions culturals de les quals amb tantes ganes us parlàvem? Que heu tornat a sentir el podcast (AQUÍ, per cert), però com que no vocalitzem de vegades no s'entén un carajo, ni agafeu el nom d'aquell músic anglès que sona tan bé? Que voleu tenir una mica més d'info (una mica, no massa, no ens emocionem, que a partir d'aquí la feina és vostra) sobre tot el fluzomaterial que cada setmana us portem dirèctament a taula? Doncs ja sabeu, desplegueu aquest Depict, traslació a la paraula escrita de tot el que es va coure dijous passat al Fluzo i deixeu vos embolicar per l'indipop electrònic de Toro y Moi o James Blake. Xapusseu-vos en els casos rocambolescs de l'aturmentat John Luther. Feu un exercici de remembering kamikaze amb els Smashing Pumkpins, deixeu-vos manipular pel mag Prospero o poseu-vos tontos amb el romanticisme tràgic de Gus Van Sant i Manuele Fior.